top of page

Biografie

Aangezien u hier bent, wil ik mij graag even voorstellen.

Mijn naam is Minos en ik ben een halfbloed Nederlander met mediterrane roots, grotendeels opgegroeid in Amsterdam.

 

Ik ben eigenlijk IT'er, meestal werkzaam binnen de zakelijke dienstverlening, maar ik laat ook graag mijn creatieve kant zien door middel van fotografie met specifieke interesse in interieurontwerp en architectuur.

Recentelijk heb ik een aantal opleidingen succesvol afgerond waaronder een korte HBO opleiding Architectuuranalyse en Technisch Tekenen en de opleiding Interieurfotografie aan de Fotoacademie in Amsterdam.

 

Mijn interesses zijn breed, variërend van art-nouveau en modernistische architectuur tot hightech postmodernisme en daarbij is een guilty pleasure jacht in- en exterieurs.

 

Voor degenen die geïnteresseerd zijn, hierbij nog een gedachte:

In een wereld die voortdurend verandert en waar alles virtueler en kunstmatiger lijkt te worden, is het erg gemakkelijk de materiële wereld als iets vanzelfsprekends te beschouwen.

Om dat alles te realiseren is er visie en inspanning nodig gepaard met toewijding en doorzettingsvermogen.

 

Of het nu gaat om een alles omvattend architectonisch plan, de ondersteundende infrastructuur, een haarfijn afgestemd interieur, of een met aandacht ontwikkeld meubel of detail.

Ik geloof dat deze creaties, klein of groot, toegewijde en gerichte aandacht verdienen.

 

Ik houd dit in gedachten in mijn fotografie en probeer de essentie van deze creaties, zoals bedoeld door de makers, te vatten en weer te geven.

IMG_6847.jpg
bottom of page